Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Horațiu Nicolae Guță- discuții la Timișoara cu specialiști din străinătate

luidizare, parcări și traseu de peste 20 km de piste pentru biciclete – prioritățile zero din programul pentru transport al candidatului PPU(sl) la Primărie

In data de  28 iulie candidatul PPU(sl) la Primăria Târgu Jiu, Horațiu Nicolae Guță, a avut o întâlnire, la Timișoara, cu reperezentanții unor companii din străinătate, pentru a demara deja discuțiile în vederea găsirii unor soluții radicale pentru reorganizarea din temelii a traficului din Târgu-Jiu.

Dedicat principiului că orașul și oamenii lui au nevoie de SOLUȚII, nu de scuze, Horațiu Nicolae Guță a trecut la acțiuni concrete.

Obiectivul candidatului PPU (sl) este acela de a identifica rapid atât specialiștii cei mai competenți, cât și soluțiile cele mai viabile pentru reorganizarea și fluidizarea traficului din oraș și a transportului public.

. De ademenea, problema arzătoare a locurilor insuficiente de parcare este una dintre prioritățile proiectului.

O altă cerință pe care a prezentat-o candidatul PPU(sl) viitorilor parteneri este aceea ca proiectul de reorganizare să conțină, obligatoriu, execuția a minim 20 de km de piste pentru biciclete, cu un accent important pe soluții sigure de ieșire din oraș pentru pasionații de ciclism și de natură.

Horațiu Nicolae Guță nu crede în promisiuni și proiecte scoase la lumină doar în campaniile electorale, apoi ignorate de cei aleși.

El afirmă că vremea vorbelor a apus și că orice competiție reală trebuie să se bazeze pe FAPTE !

Biroul de Presă PPU sl Gorj