Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Încă un candidat umanist intră în luptă pentru bucureșteni

Partidul Umanist Social Liberal a lansat încă un candidat pentru alegerile locale de anul viitor, în persoana lui Bogdan Pintileasa, pentru Primăria Sectorului 6.

În spiritul devizei Demnitate, Onoare și Curaj, PUSL rămâne consecvent angajamentului luat în fața românilor și propune un profesionist al administrației, cu peste 20 de ani de experiență recunoscută în domeniu. Promisiunea acestuia, garantată de Cristian Popescu Piedone, prezent la această lansare, este ca și în Sectorul 6, imposibilul să devină posibil.

Licențiat în Științe administrative, cu studii postuniversitare în management, Bogdan Pintileasa a activat atât în sectorul privat, cât și domeniul public, începându-și cariera chiar în Sectorul 6.

Cu prilejul evenimentului de lansare, la care au participat membrii echipei centrale de campanie a partidului, a fost inaugurat și noul sediul al filialei PUSL, din Bulevardul Timișoara nr. 21, unde echipa coordonată de Bogdan Pintileasa va acorda asistență gratuită pe probleme administrative și juridice locuitorilor Sectorului 6.

 

Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL