Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lider PPU-SL, mesaj pentru clasa politică: ”De câte victime mai e nevoie pentru a ne trezi?”

Dragoș Frumosu, lider PPU-SL, candidat pentru Senatul României, a transmis un mesaj dur către clasa politică din România după tragedia de la Secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț.

Într-o scrisoare deschisă, postată pe contul personal de Facebook, Frumosu se întreabă, retoric, ”de câte victime nevinovate mai este nevoie pentru a ne trezi, pentru a nu ne mai lăsa minţiţi de politicienii care timp de 30 de ani nu au făcut altceva decât să distrugă, zi de zi, România?”.

La asentimentul opiniei publice din țară, liderul PPU (social-liberal) constată că, deși a trecut o jumătate de deceniu de la drama de la Colectiv, clasa politică nu a învățat absolut nimic.

Dragoș Frumosu, lider PPU-SL, către clasa politică: ”De câte victime mai este nevoie pentru a ne trezi?”

Tragedia de la secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) din Spitalul Județean Neamț, care a numărat 10 decese și 7 persoane rănite, nu a lăsat impasibilă opinia publică și nici zona politică.

PPU-SL, prin vocea lui Dragoș Frumosu, candidat pentru Senatul României, lansează o scrisoare publică îndreptată către clasa politică și președintele Klaus Iohannis, pe tema realității crunte care a condus la tragedia din spitalul nemțean.

”De câte victime nevinovate mai este nevoie pentru a ne trezi, pentru a nu ne mai lăsa minţiţi de politicienii care timp de 30 de ani nu au făcut altceva decât să distrugă, zi de zi, România ?
Au trecut 5 ani de la tragedia din clubul Colectiv, dar clasa politică nu a învăţat nimic, iar incendiul de la Secţia ATI a spitalului din Piatra Neamţ, în urma căreia 10 persoane au murit, iar alte şapte au fost rănite, ne arată din nou, dacă mai era nevoie, realitatea tristă a zilelor noastre.

 

https://www.fanatik.ro/lider-ppu-sl-mesaj-pentru-clasa-politica-de-cate-victime-mai-e-nevoie-pentru-a-ne-trezi-19361369