Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Liderii umaniști, cu flori la Mausoleul de la Mărășești, în cinstea eroilor. Bruynseels: Au avut credință în Dumnezeu, în România

Daniel Ionașcu, președinte executiv al PPU (social-liberal), alături de Ramona Ioana Bruynseels, ambii candidați la parlamentarele de luna viitoare, pentru Senat, au omagiat, joi, eroii care s-au jertfit în Primul Război Mondial, pentru apărarea și întregirea teritoriului național.

Lideri ai Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) au depus coroane la Mausoleul de la Mărășești, acolo unde și-au afirmat dorința ca întreaga națiune română să ia parte la unirea „sufletului românesc în credința creștină”.

„Marile victorii care ne-au marcat istoria și ne-au salvat națiunea au fost realizate prin sacrificiul eroilor noștri și cu ajutorul lui Dumnezeu. Victoria de la Mărășești a salvat sufletul românesc de robie, de frică, de dezbinare! Eroii de la Mărășești au deschis calea Marii Uniri. Acesta este motivul pentru care noi, umaniștii, am ales să venim astăzi aici, să ne cinstim eroii și să ne mărturisim dorința sinceră de a deschide drumul unei noi uniri, a sufletului românesc în credința creștină”, a afirmat Daniel Ionașcu, președinte executiv al PPU (social-liberal) și candidat pentru Senatul României.

Bruynseels: Exemplul lor ne obligă

Alături de Daniel Ionașcu, printre cei care au cinstit eroii care s-au jertfit în Primul Război Mondial pentru apărarea și întregirea teritoriului național s-a aflat și Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la alegerile prezidențiale de anul trecut și, acum, pentru Senat.

„Când au spus și au demonstrat că „pe aici nu se trece”, eroii de la Mărășești au avut credință în Dumnezeu, în România și într-un destin mai bun pentru familiile și națiunea lor. Marile împliniri ale unei națiuni nu sunt posibile fără sacrificiu și credință. Exemplul lor ne obligă să luptăm cu demnitate, onoare și curaj pentru a garanta un destin mai bun națiunii noastre. Ne determină să ne unim și să avem credință în România”, a spus liderul umanist Ramona Ioana Bruynseels.

https://www.national.ro/politica/liderii-umanisti-cu-flori-la-mausoleul-de-la-marasesti-in-cinstea-eroilor-bruynseels-au-avut-credinta-in-dumnezeu-in-romania-703665.html