Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Liga Aleșilor Locali se întrunește la București

COMUNICAT DE PRESĂ

Liga Aleșilor Locali a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) se întrunește sâmbătă, la București

Sâmbătă, 21 ianuarie 2017, începând cu ora 12.00, la sediul central al partidului din Casa Presei, corp D1, et. 8 va avea loc prima întâlnire naționala a Ligii Aleșilor Locali ai Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

 Prin aceasta Ligă, umaniștii alesi la ultimele alegeri locale din 2016 vor forma și operationaliza grupuri de lucru pentru probleme punctuale, precum accesarea fondurilor europene și vor organiza programe de perfecționare în domeniul administrației publice locale în vederea creșterii valorii activității pe care aceștia o desfășoară pentru comunitățile locale pe care le deservesc.

Tot în cadrul acestei structuri, aleșii locali vor adopta o strategie comună în ceea ce privește implementarea ideilor umaniste în activitatea pe care aceștia o au în cadrul comunității din care provin și pe care o reprezintă.

Potrivit doctrinei umaniste, lupta politică și electorală dintre partide nu trebuie să se substituie unei administrări profesioniste, eficiente, consensuale, bazată pe analiza rațională, studiul de impact și dezbaterea atentă a proiectelor care conțin soluții reale și viabile ale problemelor administrației locale. Soluția doctrinei umaniste pentru rezolvarea echitabilă a problemelor sociale este promovarea și punerea în practică a principiului ”de la fiecare după capacitățile sale, fiecăruia după posibilitățile societății”.

În cadrul întâlnirii care se va desfășura sâmbătă, la București, umaniștii vor alege conducerea Ligii Aleșilor Locali. Peste 100 de persoane fac parte din această structură a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Biroul de presa

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)