Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Liviu Negoiță dă de pământ cu Nicușor Dan: E nevoie de scuze pentru nesăbuința aducerii lui la Capitală

Liviu Negoiță, candidatul PUSL la Primăria Sectorului 3, spune că PNL ar trebui să prezinte scuze bucureștenilor pentru faptul că l-au susținut pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei.
„Nicușor Dan este clar, trăiește pe altă lume!
În timp ce Bucureștiul moare, se sufocă, el spune că la viitoarele alegeri este important dacă o sa fie dreapta (adică el) sau PSD!
NU.
Important, dar foarte important la viitoarele alegeri este dacă vom avea un Primar care să administreze Bucureștiul, important o să fie dacă o să avem pe cineva în stare sa readucă Bucureștiul la viață din moartea clinică în care el l-a băgat! Sau să rămână tot el să-i cânte prohodul!
Nicușor Dan, săracul, trăiește între stânga si dreapta! El, cel de dreapta care a blocat orașul, afacerile din București au murit iar contribuția la PIB a scăzut dramatic!!
În București, de la venirea lui se trăiește mai rău, mult mai rău! Trafic de coșmar, poluare, parcuri distruse, rețea de termoficare praf, Monumente istorice si clădiri de locuințe în pragul prăbușirii! Un București blocat în lipsa unui PUG de dezvoltare corectă și legală a Capitalei României!
Uite așa PNL a reușit să se facă de râs și de batjocură prin aducerea lui Nicușor Dan pe scaunul de Primar General al Capitalei!
Deunăzi, PNL prin vocea lui Rareș Bogdan a afirmat că nu-l mai susține pe Nicușor Dan pentru un nou mandat la Primăria Capitalei! Prea târziu și prea puțin!
Sunt necesare scuze pentru bucureșteni, pentru nesăbuința aducerii lui Nicușor Dan la Capitală și susținerea lui pe parcursul mandatului în ciuda evidențelor că omul era o catastrofă în această funcție!”