Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

„Manifest pentru bunici” – Seniorii României au dreptul la respect!

Partidul Umanist Social Liberal, prin Organizația de Seniori, a organizat o masă rotundă cu tema „Manifest pentru bunici”, eveniment în cadrul căruia au fost discutate inițiativele PUSL în privința persoanelor vârstnice.

La eveniment au participat atât seniori, cât și tineri, profesori, reprezentanți ai societății civile, reprezentanți ai pensionarilor militari sau din sistemul de ordine publică.

Crezul nostru este că toți bunicii din țara noastră au dreptul la o viață activă, în demnitate și siguranță, alături de familiile lor.

Provocările moderne în ceea ce privește întreaga societate au fost evidențiate de generalul Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române, care a subliniat că asistăm la un „declin abrupt al societății românești, parte a unui proces de transformare la nivel global”.

Valorile umaniste, precum și principiul „omul potrivit, la locul potrivit”, pot fi parte din soluția la problemele actuale, a subliniat Generalul (r.) Mircea Mândrescu, care a vorbit despre necesitatea implementării unor soluții pe scară largă, prin utilizarea corectă și eficientă a resursei umane.

Ne propunem să organizăm și alte evenimente similare, mai ales datorită schimburilor excelente de opinii dintre prețioșii noștri invitați.

 

          Doina Pârcălabu, președintele Organizației de Seniori a PUSL