Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Maria Grapini, europarlamentarul cel mai reprezentativ

Marți, 21.11.2017, Ziarul BURSA va organiza Gala BURSA “Deceniul European din Centenarul României”. Gala iși propune sărbătorirea unui deceniu de prezență a României în Uniunea Europeană, oferind premii unor importanți actori din zona de business, societate civilă dar și din domeniul politic. O parte din premii se vor oferi în urma votului public desfășurat până la data de 19.11.2017 pe site-ul organizatorului.

Printre premiile acordate în urma votului online se numără și distincția “Europarlamentarul care te reprezintă”, câștigatorul acestei categorii fiind europarlamentarul Maria Grapini, urmată, la o distanta considerabila, de Traian Ungureanu, Mircea Diaconu, Monica Macovei si Norica Nicolai.
Cu o zi inainte de festivitatea de premiere Maria Grapini declara că se simte onorată și că o face fericită faptul că cetățenii au ințeles nevoia de implicare și că tot mai multe persoane aleg să ii urmărească pe demnitarii care ii reprezintă și să ii sancționeze sau felicite, după caz. Totodată, europarlamentarul i-a asigurat pe români că îi va reprezenta și pe viitor cu responsabilitate și seriozitate.