Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Maria Grapini – întâlniri cu cetățenii

Europarlamentarul Maria Grapini merge la întâlniri cu cetățenii

Deși aflată în concediu, europarlamentarul Maria Grapini a decis să meargă în mai multe județe unde își prezintă cetățenilor raportul de activitate după primul an de mandat.

A început, cum era normal, cu județul Timiș, apoi la Arad, Sibiu, Alba și Hunedoara, urmând ca zilele viitoare să meargă la Brăila și  Constanța.

Cred că  europarlamentarii trebuie să informeze cetățenii cu privire la activitatea desfășurată și trebuie să  asculte problemele ridicate de cetățeni. Acum zece ani când am intrat în politică, am decis să fac politică  pentru oameni, să țin cont de prioritățile comunităților și să lupt pentru respectarea criteriului valorii și pentru o justiție dreaptă.“, a declarat europarlamentarul.

grapcÎn vizitele efectuate, Maria Grapini s-a întâlnit și cu colegii din Partidul Puterii Umaniste, unde a discutat despre importanța politicii umaniste și nevoia de a face politici publice dedicate oamenilor. Europarlamentarul Maria Grapini a criticat decizia guvernului de a nu acorda la rectificare bani pentru programul dedicat IMM-urilor prin schema de cofinanțare cunoscută sub numele de minimis.

Guvernul trebuie să înțeleagă faptul că sunt mii de firme mici care au cheltuit și  au început proiectul care a fost declarat câștigător. Inducerea în eroare de către  guvern și nealocarea banilor poate duce la pierderi pentru firme și la dispariția de locuri de muncă“, a susținut Maria Grapini.