Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mica Unire, aniversată de umaniști la Iași și București

 Reprezentanții Partidului Puterii Umaniste (social liberal) au dat mână cu mână și au făcut Hora Unirii în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală și în Piața Unirii din Iași.

Umaniștii au organizat manifestările omagiale dedicate împlinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române.

La monumentele domnitorului Alexandru Ioan Cuza, din Iași și București, reprezentații PPU (social liberal) au depus coroane și jerbe de flori „Este pentru prima data când vine cineva să marcheze acest moment aici, la statuia domnitorului Cuza”, a spus un cetățean al Sectorului 3 București.

„Noi, umaniştii, ne respectăm valorile, respectăm istoria, omagiem evenimentele importante, ne comemorăm înaintaşii şi aducem la fiecare eveniment copiii noştri, nepoţii noştri pentru a nu-şi uita rădăcinile”, a declarat Toader Ulise, vicepreședinte al PPU (social liberal) și liderul filialei Sectorului 3.

În încheiere, umaniștii din București au dăruit trecătorilor câte o panglică tricoloră, invitându-i să ia parte la Hora Unirii.

Totodată, la Iași, Daniel Ionașcu, vicepreședinte al PPU (social liberal), a luat parte la manifestațiile organizate cu ocazia aniversării a 161 de ani de la Mica Unire. Umanistul a depus o coroană la Monumentul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, din Piața Unirii.

 

 

Biroul de presă