Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mircia Muntean – noul lider al PPU (social-liberal) filiala Hunedoara

Mircia Muntean, politician cu patru mandate de primar al municipiului Deva și un mandat de deputat, este noul lider al filialei Hunedoara a PPU (social-liberal)

„Așa cum mă știu cetățenii, sunt primarul 4×4 al municipiului Deva cu cinci mandate la primărie și încă un mandat de parlamentar. Provin dintr-o familie al cărui străbunic a fost primar patru mandate, duc mai departe demnitatea, onoarea și curajul. Am considerat că mai bine de patru ani în municipiul Deva nu se mai face mare lucru, din contră stagnează și problemele cetățenilor rămân mereu nerezolvate. Am gândit un program de stopare a abuzurilor în comunitatea noastră, iar sloganul cu care mă reîntorc este: Să salvăm primăria municipiului Deva. Din păcate, în România sunt prea mulți cetățeni victime ale abuzurilor instituțiilor statului. Mă număr și eu printre cei care vor să spună Stop Abuzurilor de orice fel, în țara noastră, în orașul în care trăim și, alături de umaniști, sunt convins că va fi o reușită”, a spus Mircia Muntean.

„Salut alăturarea domnului Mircia Muntean în familia umaniștilor! Sunt convins că împreună cu dumnealui și alături de umaniștii hunedoreni vom reuși să facem tot ce ne-am propus pentru Deva și pentru deveni”, a adăugat Paul Tomotaș, secretar general al PPU (social-liberal).