Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nadia Cîrcu, singurul profesor din România participant la Microsoft Exchange Education

Liderul filialei județene Neamț Nadia Cîrcu,

este singurul profesor din România selectat de gigantul IT Microsoft pentru a participa la evenimentul

Microsoft Exchange Education

 

Liderul Filialei judeţene Neamţ al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), Nadia Cîrcu, profesor la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Piatra-Neamț este Microsoft Innovative Expert Educator pentru al treilea an și a fost selectată să participe la evenimentul Microsoft Exchange Education (E2) din acest an care va avea loc la Paris, Franța, între 2 aprilie și 4 aprilie 2019.

Liderul umanist, este singurul reprezentant al comunității profesorilor din România, şi va participa  împreună cu colegii de echipă din Senegal, Singapore, Arabia Saudită și India la realizarea unor proiecte utilizând instrumentele Microsoft.

Scopul evenimentului este de a aduna educatori din toată lumea pentru a discuta despre inovații și provocări în educație și despre modul în care tehnologia poate sprijini îmbunătățirea experiențelor de predare și învățare. Bursa de Educație Globală oferă, de asemenea, oportunități de creare a unei rețele la nivel mondial printre cei mai buni educatori și încurajează participanții să învețe unii de la alții despre utilizarea noilor tehnologii educaționale.

Invitația la acest eveniment internațional a fost facută în urma câștigării către liderul umnanist a unui concurs lansat de Microsoft International – Tech Pill (pastila de tehnologie) pentru care a creat un videoclip și un Sway care au explicat cum a rezolvat la clasă, cu ajutorul tehnologiei Microsoft, una dintre problemele propuse, și a prezentat activități relevante realizate cu elevii utilizând cursurile Microsoft Education Community.