Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nume sonore se alătură Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

Ingrid Iordache, o tânără curajoasă în vârstă de 25 de ani,

împreună cu sute de tineri din Arad au decis să se alăture Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și, astfel, să consolideze filiala arădeană a Umaniștilor.

Puși în fața unei alegeri, aceștia au hotărât să nu se resemneze, ci să se revolte în fața modului în care a fost făcută politica până acum. „În fața nedreptății, te resemnezi sau te revolți. Eu nu mă resemnez! Am decis să mă alătur proiectului PPU (social-liberal), pentru a încerca să schimbăm de la rădăcină vechiul sistem. Aradul are o nevoie de o schimbare fundamentală a liderilor locali, așa cum e nevoie de o schimbare a acestora și la nivel național”, a transmis Ingrid Iordache, unul dintre noii membri ai familiei umaniste.

Ingrid Iordache este fostul lider al TSD (Tineretul Social-Democrat) și una dintre marile speranțe ale politicii locale. Alături de ea au venit și mulți dintre colegii săi social-democrați.

Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment care a avut loc la Arad, în prezența lui Daniel Ionașcu, președintelui executiv al PPU (social-liberal), care a salutat inițiativa tinerilor arădeni și care a transmis că acesta este un semnal că Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este o veritabilă și viabilă alternativă.

În perioada următoare este programat ca filiala din Arad a Umaniștilor să organizeze alegerile pentru structurile de conducere și să anunțe candidatul care va intra în cursa pentru Primăria Municipiului Arad.

Biroul de presă