Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Octavian Donose și-a anunțat candidatura pentru Primăria Municipiului Slobozia

Avocatul Octavian Donose și-a anunțat oficial candidatura pentru Primăria Municipiului Slobozia, în cadrul unei conferințe de presă, pentru care a strâns deja semnăturile necesare.

„Deja am numărul necesar de semnături, dar ambiția mea e să depășesc acest număr cu 1.000 de semnături. Așa voi vedea dacă sau câtă susținere am. Sunt născut, crescut în Slobozia, am observat în decursul timpului destul de multe lucruri în neregulă aici. Consider că dacă nu te implici, nu ai dreptul să comentezi. Pe lângă a ieși la vot trebuie să te implici efectiv. Alături de actualul primar am venit să îl sfătuiesc, dar acum a venit momentul să mă implic efectiv” a spus Octavian Donose în fața jurnaliștilor.

În zilele următoare Octavian Donose va prezenta, în detaliu, care sunt proiectele sale pentru Slobozia, oraș despre care spune că are nevoie de „foarte multe”, de la „locuri de recreere pentru tineri” până la investiții în masive în infrastructură, asfaltarea tuturor străzilor din municipiu și atragerea de noi investitori pentru a crea locuri de muncă.

Biroul de presă