Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oportunismul AUR ironizat de PUSL

Partidul Umanist Social Liberal subliniază oportunismul ridicol afișat de președintele AUR, George Simion, care se înghesuie în prima linie a profitorilor disperați să speculeze politic izbânda în justiție a primarului Cristian Popescu Piedone.

În ultimul an, în care a trecut prin uriașa nedreptate de a-și pierde libertatea fără a avea nicio vină, alături de Piedone au fost doar familia sa greu încercată, prietenii și partidul care l-a susținut la alegerile din anul 2020, atunci când nicio altă formațiune politică nu a dorit să i se alăture.

În acest context, Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL, i-a adresat un mesaj direct lui George Simion:

Simioane,

Ai pierdut legătura cu Pământul, negi evidența, faci promisiuni pe care nu le poți onora, niciodată! Zilnic, promiți românilor cecuri în alb! Umfli baloane de săpun! Vinzi iluzii! Profiți de durerea autentică a celor din jur. Jignești inteligența românilor!

Cu Cristi nu-ți merge! A văzut ca tine zeci, sute, mii! E imun la manipulări străvezii! Ai auzit că va fi repus în funcție și vrei să te strecori pe scara de serviciu a primăriei?! Degeaba!

Cristian Popescu Piedone împărtășește crezul PUSL: Demnitate – Onoare – Curaj. Știu, n-ai cum să cuprinzi asemenea valori! Așa cum nu poți înțelege un alt principiu fundamental al PUSL, omul potrivit la locul potrivit. Pentru că dacă l-ai înțelege, ai știi că nu e loc pentru tine lângă Piedone.

Ce făceai, în luna mai, când Piedone împlinea un an de închisoare, fiind nevinovat?! Cântai la alta masă, probabil. În schimb, fondatorul PUSL, Dan Voiculescu, declara public:  Cristi e nevinovat, este o eroare judiciară. Cristi a stat în pușcărie nevinovat. Este greu de exprimat în cuvinte ce simte un om care este privat de libertate pe nedrept (…) Îl aștept cu drag pe Cristi, acasă, și îl asigur, în cunoștință de cauză, că ce nu te omoară te întărește. Hai acasă, Cristi!!

Înțelegi diferența, Simioane, între tine și oamenii cu demnitate, onoare și curaj???”