Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Organizația gălățeană a PPU (social-liberal) se întărește semnificativ. Deputatul umanist Eugen Durbacă a anunțat peste 2.000 de noi membri

Deputatul umanist Eugen Durbacă a anunțat astăzi că odată cu venirea sa în PPU (social-liberal) vor face același pas aproximativ 2.000 de membri din Galați ai Pro România și că 14 organizații Pro România din județul Galați urmează să se alăture PPU (social-liberal).


​Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Galați.
​Deputatul Eugen Durbacă s-a înscris în PPU (social-liberal) venind din Pro România în urmă cu aproximativ o săptămână. Acesta s-a întors, practic, alături de umaniști, unde a mai activat o lungă parte din cariera sa politică.
„Din 51 de zone în municipiul Galați, alături de noi au venit 39 de zone, respectiv aproximativ 2.000 de membri (n.r. – din Pro România). În județ, până în prezent, și-au manifestat dorința de a fi alături de noi 14 organizații, urmând să discutăm și cu ceilalți. Sunt convins că o bună parte vor trece la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Sperăm că PPU (social-liberal), prin calitatea oamenilor, va avea un cuvânt greu de spus și la alegerile locale și la alegerile parlamentare”, a precizat deputatul Eugen Durbacă.