Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și-a lansat candidații pentru alegerile locale în Timiș

Partidul Puterii Umaniste (sociali-liberal) și-a lansat o parte dintre candidații pentru alegerile locale în județul Timiș, în cadrul unui eveniment ce a avut loc sâmbătă, la Timișoara.

Propunerea PPU (social-liberal) pentru Primăria Muncipiului Timișoara este Raoul Gordean, un tânăr cadru universitar, care își dorește o administrație locală dominată de coeziune și spirit de echipă, în contradicție cu situația din ultimii opt ani, când au existat numeroase tensiuni între cetățeni și administrația locală timișoreană.

”Sunt aici, cu familia mea. Cu profesori, cu studenți. La prezidiu, mentori. Sunt în familie și nu suntem singuri. Sunt în familia Umanistă din 2012. Avem nevoie de o abordare pe termen lung. Avem nevoie de un ideal. Timișoara a fost aici înaintea noastră, este acum aici cu noi, va fi și după ce noi nu vom mai fi. De la prima până la ultima suflare, trebuie să luptăm să fim mai buni. Cum ar fi Timișoara mai funcțională, mai curată, mai verde, mai accesibilă, mai prietenoasă, mai dezvoltată? Dacă avem idealul spre care să lucrăm, poate nu vom ajunge acolo, dar trebuie să dăm totul pentru a ne fi tuturor cât mai bine”, a afirmat Raoul Gordean, la lansarea candidaturii sale.

Programul său pentru administrația locală se bazează pe mai mulți piloni, cum ar fi o echipă dedicată cauzei și promovarea modelelor demne de urmat, a valorilor care niciodată nu trebuie lăsate în umbră.

La evenimentul de la Timișoara au participat, printre alții, președintele executiv al PPU (social-liberal), Daniel Ionașcu, europarlamentarul Maria Grapini, Ingrid Iordache, noul lidel al Umaniștilor din județul Arad, Gheorghe Tănase, fondatorul organizației arădene a PPU (social-liberal), precum și Petru Mărginean, unul dintre cei mai vechi Umaniști și vicepreședinte al PPU (social-liberal).

Biroul de presă
[15:32, 23.04.2020] Bianca Pânzaru: 16.03.2020

Florin Driga este candidatul Umaniștilor pentru Primăria Călărași

Florin Driga este propunerea de candidat a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) pentru Primăria Municipiului Călărași.

Umanistul provine din mediul privat și vrea să își pună în slujba comunității experiența și priceperea, într-un oraș unde, după cum chiar el o spune, ”oferta politică” este una redusă.

”Era nevoie să aducem un suflu nou, oameni noi și, de ce nu, speranțe noi”, spune Florin Driga.

Printre prioritățile sale se numără crearea de locuri de muncă, prin atragerea investițiilor, precum și o absorbție cât mai mare a fondurilor europene.

Florin Driga, un antreprenor cu experiență, consideră că odată ce ai demonstrat că ești un bun administrator al propriilor bani, aceleași principii pot fi aplicate și în administrația locală, având drept rezultat cheltuirea eficientă a banilor publici, în folosul cetățenilor.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a prezentat deja o parte dintre candidații săi pentru alegerile locale, iar în perioada următoare va face publice numele celor care vor candida în municipiul București.
Biroul de presă