Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piedone în adresare directă către Ministrul Sănătății

20.02.2019

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Coordonatorul Politic Naţional al Partidului Umanist, Cristian Popescu Piedone, s-a adresat marţi 19 februarie, printr-o scrisoare deschisă Ministrului Sanătăţii, Sorina Pintea, asupra necesităţii reale de a demara o amplă acţiune de verificare la nivelul Colegiului Medicilor precum şi la Direcţiile de Sănătate Publică din teritoriu şi din Municipiul Bucureşti vizând în special validitatea actelor medicilior străini, urmată de publicarea în spaţiul public a rezultatelor obţinute în cadrul acestei anchete.

În acest context, Cristian Popescu Piedone a declarat: “ Buna dimineaţa, stimate Direcţii de Sănătate Publică . Trezirea! Cât aţi dormit, copiii şi părinţii nostri au ajuns pe mâna unor fake-uri medicale. Saltimbancii în halate albe sunt un pericol şi pentru bolnav şi pentru medicii adevăraţi. Nu e de joacă. Cetăţenii trebuie să afle cum a fost posibil ca aceste Direcţii de Sănătate Publică să elibereze pe bandă aceste coduri de parafă  unor impostori ! Oare de câte erori medicale se fac vinovaţi aceşti medici falşi cu “girul” autorităţilor ? Solicitarea Umaniştilor e clară: Ministrul Sănătăţii să demareze de urgenţă o anchetă la nivelul clinicilor private şi nu numai.

Această reacţie a Umaniştilor, vine în urma informaţiilor apărute în spaţiul public privind existenţa unui număr foarte mare de persoane care practică medicină fără a avea studii şi fără a deţine drept de liberă practică.

 

 

BIROUL DE PRESĂ