Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piedone l-a prins pe „Dorel din administrație”

08.01.2019

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Cristian Popescu Piedone, Coordonatorul Naţional al partidului, a prezentat în cadrul conferinţei de presă a Umaniştilor, organizată vineri 18 ianuarie, cazul unui taximetrist din Bucureşti sancţionat de poliţie în urma unui accident cauzat, în realitate, din vina autorităţilor locale care au efectuat un marcaj rutier incorect şi dublată de vina administraţiei străzilor care nu au asigurat semnalizarea corectă a obstacolelor aflate pe partea carosabilă.

Decizia Partidului Umanist de a monitoriza abuzurile administraţiei publice centrale şi locale a declanşat o serie de sesizări din partea cetăţenilor. Am primit foarte multe cazuri, care prezintă aceleaşi carecteristici incompetenţa şi dezinteresul autorităţilor locale faţă de cetăţean. Am ales să prezentăm astăzi un astfel de caz, prin care autorităţile au reuşit remarcabila performanţă de a sancţiona un cetăţean care a produs un accident, de care nu este responsabil în fapt, deoarece vina aparţine autorităţilor locale care nu au semnalizat corespunzător gură de canal şi dublată de vina administraţiei străzilor care efectuează marcaje greşite. Astfel, Partidul Umanist prin insituirea mecanismului de monitorizare a activităţii administraţiei publice sprijină concret cetăţenii, victime ale abuzurilor şi totodată dorește să preîntâmpine astfel de cazuri. Cetățenii abuzați în orice fel de administrația locală se pot adresa, în continuare, filialelor Partidului Umanist.“ a declarat Cristian Popescu Piedone, Coordonatorul Naţional al  Partidului Umanist.

Totodată, cu prilejul intâlnirii cu presa, Umaniştii au prezentat şi cele mai recente evoluţii din structura partidului, îmbogaţită cu peste 50 de organizații, cea mai recentă fiind, filiala Bucureşti, care de astăzi are un nou lider interimar, în persoana domnului Felix Tache, fost consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

 

BIROUL DE PRESĂ