Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piedone: “Stop! este nevoie de altă politică.”

22.02.2019

 

COMUNICAT DE PRESĂ

PIEDONE : „STOP ! ESTE NEVOIE DE O ALTĂ POLITICĂ.

POLITICA UMANISTĂ ”

    Coordonatorul Politic Naţional al Partidului Umanist, Cristian Popescu Piedone alături de doamna europarlamentar Maria Grapini,  au fost invitaţi joi 21.02.2019, la lansarea candidatului Umaniştilor la Primăria Sectorul 4, Vasile Negrilă, în cadrul unei conferinţe la care au participat peste 650 de persoane.

În cadrul acestei conferinţe, candidatul la Primăria Sectorului 4, Vasile Negrilă a declarat următoarele: Acum mai mult ca niciodată, vreau ca Sectorul 4, loc cu oameni frumoși, iubitori de viață și adevăr, raționali și demni, să nu mai fie privit drept o Cenușăreasă a Bucureștiului, din cauza unui buget inechitabil compartiv cu celelalte sectoare, a dezinteresului față de nevoia omului de educație, fie ea formală, nonformală sau informală, a lipsei locurilor de muncă  în domenii cât mai diverse și de actualitate, a unei infrastructuri aproape inexistente în noile cartiere ale acestui sector și ,mai ales, a pierderii legăturii omului cu natura. Vreau să va asigur că în fața dumneavoastră se află un om iubitor de bine, adevăr și frumos, ce se pune în slujba comunității căreia îi aparține, în speranța transformării Sectorului 4, împreună cu dumneavoastră, într-unul emblematic pentru valorile umanității.”

Cristian Popescu Piedone a declarat: “ A reprezenta România înseamnă a te reprezenta pe tine. România are nevoie de unitate şi de umanism. România Unită. Politica umanistă, o asltfel de politică pe care vrem să o implementăm. Să terminăm cu ura! Ce însemnă acest război româno-român? Maria Grapini ştie mai bine ce voci anti-Romînia, se aud în Parlamentul European. Stop! Este nevoie de altă politică, politica Umanistă ! ”

Totodată invitat special la conferinţă europarlamentarul umanist, Maria Grapini a declarat: Dragi prieteni umanişti, la alegerile din 2016, trebuie să ne reamintim că sectorul 4 a obţinut cele mai bune rezultate şi pe această cale vreau să-i mulţumesc lui Vasile şi tututor celor care s-au implicat. Din experienţa mea de la Brusseles, doctrina umanistă este singura doctrină care ar putea să ajute să avem o societate mai bună, nu vorbim aici de stânga sau de dreapta ci de politicile pentru oameni. Împreună în unitate,  în solidaritate vom construi o societate mai bună, pentru copiii nostri pentru nepoţii nostri şi pentru românii care ar vrea să se întoarca acasă ! Totodată vreau să-i urez succes lui Vasile la alegerile locale, ca şi consilier local, sunt convinsă că el ştie, mai ales ca fiind ucenic langă Cristian Piedone, a invăţat cum să lucreze cu cetăţenii .

În perioada următoare pe agenda Coordonatorului Naţional al Partidului, în afară de deplasările din teritoriu alături de Caravana Umaniştilor, se află lansarea și oficializarea listelor de candidaţi şi consilieri la Primărie pentru alegerile locale din 2020.

Astfel că Umaniștii cu demnitate onoare şi curaj intră în cursa pentru alegerile locale având candidați tineri, activi, plini de determinare și dornici de implicare !