Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piedone: “Vreau să punem steagul Umanist pe primăria sctorului 5”

 

“Primarii în funcție au avut 3 ani să arate ce pot. Din păcate, cei mai mulți n-au putut nimic. Sau n-au vrut. Eu pot și vreau să sprijin pentru primăriile de sector, gospodari adevărați, școliți la centrul meu de antrenament. Oameni căliți în stradă, nu pitiți prin birouri.“

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), a început lansarea oficială a candidaţilor pentru alegerile locale de anul viitor. Până în acest moment, partidul a lansat doi dintre candidaţii pentru primăriile Municipiului București. Umaniștii au ales să iși lanseaze candidaţii mai devreme pentru a putea transmite cetățenilor cât mai clar toate proiectele pe care şi le-au propus pentru perioada 2020-2024.

În acest context joi, 7 martie, a avut loc prima conferință a Umaniștilor din sectorul 5, la care au participat: Iulian Constantin Cârlogea – Preşedintele interimar al Filialei Sector 5, Cristian Popescu Piedone – Coordonatorul Politic Naţional, av.Daniel Ionaşcu – Vicepreşedinte, purtătorul de cuvânt al partidului; Felix Tache – Preşedintele interimar al Filialei Municipiului Bucureşti; Ulise Toader – lider interimar al Filialei Sector 3; Vasile Negrilă – Preşedintele interimar al Filialei Sector 4, consilier Consiliul Local Sector 4, alături de un număr impresionant de peste 500 de simpatizați și membri, cu ocazia lansării candidaturii lui Iulian Carlogea la Primăria sectorul 5.

În cadrul acestei prime conferințe a filialei sectorului 5, Coordonatorul Politic National, Cristian Popescu Piedone pornește asaltul pentru câștigarea primăriilor de sector. Joi și-a lansat candidatul pentru Primăria sectorului 5. “Primarii în funcție au avut 3 ani să arate ce pot. Din păcate, cei mai mulți n-au putut nimic. Sau n-au vrut. Eu pot și vreau să sprijin pentru primăriile de sector, gospodarii adevărați, școliți la centrul meu de antrenament. Oameni căliți în stradă, nu pitiți prin birouri. Vreau să punem steagul Umanist pe Primăria Sectorului 5! Suntem pe deviza muschetarilor, principiul, toți pentru unul și unul pentru toți! Astfel că expun în această luptă pe Cârglogea Iulian, din partea Umaniștilor la funcția de primar al sectorului 5! Mai este aproximativ un an până la alegerile locale, iar Umaniştii vor să fie cât mai aproape de oameni. Targetul PPUsl este ca în 2020 să facem o figură frumoasă având cât mai mulți primari! România are nevoie de unitate, umanitate si progres, sa se mai termine odata cu politica pt interes, cu razboaiele din interiorul partidelor!

Iulian Cârlogea, preşedintele filialei sector 5 și candidatul Partidului Puterii Umaniste la Primăria sector 5 a decalarat următoarele “Așteptările dumneavoastră mă responsabilizează, mă determină să depun mai mult efort pentru sectorul 5! Doresc ca împreună cu echipa ce imi va fi alături să transpun experiența acumulată în mediul privat și să aducem aparatul administrativ și politicile publice la înălțimea așteptărilor cetățenilor Sectorului 5 . Așteptările și nevoile oamenilor trebuie să dicteze direcția în care administrația locală iși canalizează resursele .
Generațiile se schimba , odată cu schimbările din societate se schimbă și nevoile și așteptările noastre ca oameni . Pot spune despre mine că fac parte din generația noua de aspiranți și înțeleg valul de schimbări și nevoi cu care societatea românească se confruntă .
Faptul că suntem azi aici înseamnă ca suntem cu toții interesați de viitorul nostru și implicit de viitorul copiilor nostri ! Vă asigur în totalitate de transparența activității mele pentru că vreau să depășim teama de nou și reticenta la schimbare.“

Totodată avocatul Daniel Ionascu, purtătorul de cuvânt al partidului crede că unitatea şi forţa cu care umaniştii vor merge în lupta electorală îi va ajuta să câştige, acesta a declara următoarele:“De ce cred eu în Partidul Puterii Umaniste? Pentru că cei mai mari intelepți în istorie și astăzi au știut că nu este om care să nu aibă o scânteie de bine! Măsura tuturor lucrurilor lumii este omul ! Cred pe de altă parte, așa cum o spunea Alecsandri, că unde sunt mulți puterea crește !”

BIROUL DE PRESĂ