Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PPU (social-liberal) se pregătește intens de alegeri!

Dupa o săptămână de foc în Strasbourg, europarlamentarul Maria Grapini s-a întors în România, pentru a-și relua rapid activitatea de lider al PPU-SL, deci pentru a gira întâlniri politice importante, cu țintă precisă: scor bun în alegerile din 5 iunie.

Grapini a pornit itinerariul de partid cu o oprire locală, mai exact la Buziaș, unde a consfințit, împreună cu aliatul UNPR-ist, candidatura unui om puternic, serios și implicat la funcția de primar. Împreună cu liderul UNPR Timiș, Ion Răducanu, europarlamentarul român s-a declarat convins că Primaria Buziaș nu este, deloc, o țintă imposibilă, mai ales în condițiile în care actualul edil nu deține un portofoliu fericit de rezultate pentru comunitate.

Turul de forță a vizat, ulterior, Aiudul, unde Maria Grapini a primit în audiență peste 30 de oameni, printre care șase familii cu zece minori, aflați într- o situație critică și revoltătoare, fără curent electric, din cauza unor demersuri ilogice și ca urmare a lipsei de reacție a autorităților locale. Grapini a declarat că va face public cazul, cu toate detaliile incredibile, i-a scris chiar și primarului și nu se va da bătuta până când acest contraexemplu social nu va fi rezolvat!

Finalul săptămânii a prins-o pe copreședinta PPU – SL la Cluj, unde s-a desfășurat întâlnirea națională a Organizației de Femei și unde, alături de Ioan Ghișe și alți lideri umaniști, a girat lansarea candidaților în alegerile locale. Cei peste 200 de clujeni prezenți la eveniment au discutat despre necesitatea transformării sloganului privitor la vremurile noi…tot noi!? Într-unul serios.

Atât timp cât românii critică, pun la zid și urăsc actuala clasă politică dar nu fac nimic pentru a o schimba, chinul celor care ofertează oameni noi, curați și seriosi e în zadar. Noi oferim cetățenilor alternativa pentru schimbare, oameni cu cariere profesionale foarte bune. E prea multă dezbinare în jurul nostru, ură cultivată, din păcate, de la cea mai înaltă funcție în stat și nu mă feresc să-l nominalizez pe fostul președinte Traian Băsescu. Acum, în câteva luni, avem șansa să alegem oameni de calitate și sper ca cetățenii s-o fructifice. Aștept și mizez pe trezirea la realitate a acestui popor, încercat, pe nedrept, de tot felul de experimente politice eșuate și sper într-un scor bun pentru noi. PPU – SL chiar are intenții și resurse!”, a declarat Maria Grapini.

658fa954-58d2-4b36-b205-1d46246ab63c

d3e9dc5b-676b-4404-b432-666c55fef307