Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PPUSL SE CONSOLIDEAZĂ ÎN JUDEŢUL CLUJ

Filiala judeţeană Cluj a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) continuă procesul de extindere şi consolidare la nivel organizaţional iniţiat la începutul anului.

Astfel că începând cu data de 18.04.2019 a fost constituită o nouă organizaţie locală, în comuna Baciu, aceasta urmând a fi coordonată de către domnul Gabriel Moldovan.

Obiectivul principal al organizaţiei este câştigarea Primăriei comunei Baciu şi a unui număr de cinci consilieri locali umanişti. Comunitate extrem de importantă, datorită situării în imediata apropiere a municipiului Cluj-Napoca, din a cărei zonă metropolitană se preconizează a face parte, comuna Baciu are nevoie pentru dezvoltarea şi creşterea nivelului de trai al locuitorilor, de echipa umanistă la primărie şi la consiliul local.

Preşedintele filialei Baciu, domnul Gabriel Moldovan a declarat :Cu o populaţie de peste 10.000 de locuitori, conform ultimului recensământ, comuna Baciu în calitate de reşedinţă este formată din satele Baciu, Corușu, Mera, Popești, Rădaia, Săliștea Nouă și Suceagu. În cadrul discuţiilor purtate cu locuitorii din comuna Baciu am identificat principale probleme şi nemulţumiri: traficul intens şi blocajele generate de inexistenţa unei variante de ocolire a comunei pentru circulaţia înspre judeţul Sălaj, infrastructura rutieră tot mai degradată precum şi necesitatea izolării termice a apartamentelor. Astfel umanştii din Baciu işi fac o datorie de onoare şi vor acţiona, cu consecvenţă şi determinare pentru soluţionarea temeinică a problemelor şi vor fi în contact permanent cu cetăţenii comunei.