Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Precizări privind știrea difuzată de RTV

În legatură cu știrea difuzată de România TV, biroul de presă al PUSL este împuternicit să declare:

1) Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL și primar al Sectorului 5 din București, este dedicat cetățenilor din sectorul pe care îl conduce.
2) Biroul Executiv al PUSL a adoptat o decizie privind susținerea doamnei senator Gabriela Firea pentru a candida la poziția de Primar General al Capitalei.
Acestă decizie este valabilă până la finalizarea anchetei referitoare la implicarea, sau nu, a doamnei Gabriela Firea în scandalul căminelor de bătrâni.
3) PUSL are în prezent pregătiți candidați pentru alegerile locale din București: la Sectorul 3, domnul Liviu Negoiță, la Sectorul 5, domnul Cristian Popescu Piedone, respectiv la Sectorul 6, domnul Bogdan Pintileasa. Pentru Sectorul 4 există o alianță electorală între PUSL și PSD pentru susținerea actualului primar PSD al Sectorului 4, Daniel Băluță.

Totodată, rugăm redacția România TV ca pe viitor să consulte coordonatorul de comunicare al PUSL – Lavinia Șandru – pentru a evita transmiterea unor știri eronate – [email protected].

Biroul de presă