Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Premieră absolută în politica românească: Umaniștii optează pentru O CONDUCERE COLEGIALĂ!

În cadrul Congresului PARTIDULUI PUTERII UMANISTE (social liberal), desfășurat sâmbătă, 8 iunie, 2019, s-a stabilit faptul că formațiunea politică va avea o conducere colegială, formată din Ramona Ioana Bruynseels – Președinte al Biroului Executiv, Cristian Popescu Piedone – Președinte al Consiliului Național și Alfred Laurentiu Mihai – Lider al Forumului Umanist și membru fondator al partidului.

Cei trei membri ai Forului de conducere colegială, aleși direct în cadrul Congresului, vor asuma, pe rând, câte patru luni, responsabilitatea conducerii partidului. În acest fel sunt concretizate, inclusiv la nivelul structurii centrale de partid, principiile echilibrului, controlului reciproc și separării puterilor fundamentale în cadrul oricărui sistem instituțional democratic.

Totodată, în preambulul noului statut, aprobat de Congres, s-au consacrat principiile morale ale doctrinei umaniste: DEMNITATE, ONOARE ȘI CURAJ.

Ramona Ioana Bruynseels, Președintele Biroului Executiv,  este o reprezentantă a generației tinere, deștepte și hotărâte, o ardeleancă de la Cluj, absolventă de Harvard care, în loc să ramână în America, a adus America în România, s-a întors acasă și vrea să contribuie real, cu educația, experiența și energia sa, la o schimbare, profundă, în bine, a României.

Liderul Forumului Umanist, Alfred Laurențiu Mihai, este membru fondator al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și cel care, la momentul alegerii sale în Camera superioară a Parlamentului, a fost cel mai tanăr senator din istoria modernă a Parlamentului.

Cristian Popescu Piedone, Președintele Consiliului Național, este primarul care a făcut minuni într-unul dintre cele mai grele sectoare ale Capitalei, cel care a stabilit adevarate recorduri electorale în alegerile din București, omul care a fost este și va rămâne întotdeauna un aliat al cetățenilor în lupta cu abuzurile administrației și omul care, în ultimii ani, a contribuit semnificativ la consolidarea familiei umaniste .

Totodată au fost aleși ca vicepreședinți ai partidului următorii: Iulian Constantin Cârlogea, Raoul Gordean, Daniel Ionașcu, Cornel Lazăr, Alexandru Cristian Mircea Magherescu, Petru Mărginean, Vasile Negrilă, Jenel Șerban, Toader Ulise, Gheorghe Vlase.

Biroul de presă

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)