Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Primarul umanist Cristian Popescu Piedone a ieșit în stradă printre oameni și a împărțit apă muncitorilor și persoanelor expuse caniculei

Edilul Sectorului 5 a transmis că acest demers ar trebui să reprezinte un exemplu pentru toți directorii din cadrul primăriei de fi alături de oameni și de a le afla nevoile acestora.

„Este ușor să dai dispoziții din confortul oferit de aerul condiționat și deseori uităm de cei care lucrează sub noi, de cei care se expun caniculei și intemperiilor, sub cerul liber, pentru a înfrumuseța și pentru a ridica acest sector.
Astăzi, am vrut să le arăt acestor oameni, care sunt baza tuturor schimbărilor ce se produc în prezent, că sunt alături de ei și că cineva se mai gândește și la nevoile lor . Așa că, am ieșit să stau de vorbă cu aceștia și să mă asigur că nu le lipsește nimic din ceea ce le este necesar pe o astfel de vreme.
Asta vreau să înțeleagă și directorii din cadrul Primăriei, că trebuie să fim alături de oamenii pe care îi avem în subordine și că trebuie să îi conducem prin propriul exemplu.
Așadar, astăzi, alături de echipa Primăriei, am împărțit apă, atât muncitorilor aflați la lucru cât și oamenilor care au fost nevoiți sa iasă din case, la orele amiezii.”

 

https://www.facebook.com/watch/?v=316928650031672&extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C