Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Primarul umanist Piedone: „Suntem prea săraci să ne mai batem joc de noi, fraților!”

Cristian Popescu Piedone, primarul umanist al Sectorului 5, a constat mai multe nereguli în cadrul lucrărilor de anvelopare termică a blocurilor din sector.

„Trei firme au pus schelele, au luat ceva bănuți, au strâns și… s-au dus! Petrecerea s-a încheiat, însă! Când spunem că facem treabă, FACEM TREABĂ!
Mi-am propus să verific personal cum se lucrează pentru anveloparea termică! Urc și pe schele, nu-i bai! Astăzi… am purtat un altfel de dialog cu cetățenii! La înălțime! Motivul este simplu: dacă primăria plătește un serviciu contractat, îl vreau realizat în termenul stabilit! Simplu, nu?
Suntem prea săraci să ne mai batem joc de noi, fraților! Bănuții pe care îi avem în pușculița familiei noastre mari trebuie să îi cheltuim cu cap! Nu pe lăutari, nu pe himere!”, a transmis primarul într-o postare pe pagina sa de Facebook. 
Totodată, acesta i-a avertizat pe cetățenii Sectorului 5 că în perioada următoare el va fi prezent pe schelele montate și le va mai trece pe la ferestre: „Dragilor, vă rog să mă scuzați că vă voi mai trece pe lângă ferestre! Dacă aveți să-mi transmiteți ceva, dacă doar vreți să schimbăm o vorbă, două… sunt la dispoziția dumneavoastră! Voi fi zilnic pe schele și mă voi asigura că se lucrează conform contractelor parafate!”