Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Profesorul Dan Voiculescu, mesaj după întâlnirea cu liderii PUSL

Profesorul Dan Voiculescu, fondatorul umanismului pragmatic, a remarcat într-un mesaj pe blogul personal faptul că două dintre principalele teme abordate de PUSL sunt printre cele mai semnificative frământări ale societății noastre.
„Am avut zilele trecute o întâlnire cu liderii PUSL.
Concluzia este că sunt hotărâți să obțină la alegerile de anul viitor min. 7% din voturile românilor.
Pentru asta, au decis ca priorități:
1. Reducerea prăpastiei dintre bogați și săraci (în acest sens sprijină cu toate mijloacele inițiativa cetățenească de confiscare a marilor averi ilicite).
2. Eliminarea prăpastiei dintre generații. Adevărul este că la scara națională ne confruntăm cu un conflict între copii, părinți si bunici. Acest conflict nu poate avea alt rezultat decât slăbilirea legăturilor din societate. Din punct de vedere social nimic nu este mai important ca familia. În acest sens, PUSL are în Parlamentul României un proiect de lege prin care seniorii, oameni cu experiență, presupuși a fi mai înstăriți din punct de vedere material, să constituie un Fond de Solidaritate pentru ca tinerii să își poată cumpăra o locuință personală.
Vă rog să observați că sunt doar două teme din toate cele care frământă societatea noastră, dar care dupa părerea mea sunt determinante pentru a realiza o schimbare pe fond.
Nu în ultimul rând, i-am auzit vorbind despre o Românie Social Liberală care merită mai mult și care poate oferi mai mult comunității internaționale printr-o cooperare reciproc avantajoasă.
Bunul Dumnezeu să ne Ajute!”, scrie profesorul Dan Voiculescu pe blog.

Alegeri 2024