Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Profesorul Dan Voiculescu, predicții pentru anul electoral 2024: PNL este în derivă, AUR va demonstra că este partidul fantomă

Profesorul Dan Voiculescu, fondatorul umanismului pragmatic a făcut mai multe predicții politice pentru anul viitor, după Conferința de alegeri organizată la Timișoara de PUSL.
Peste 500 de membri PUSL şi invitaţi au participat sâmbătă la conferinţa judeţeană de alegeri a Partidului Umanist Social Liberal Timiş.
“Felicitări colegei noastre Maria Grapini, liderului nostru județean Titu Bojin și conducerii filialei Timiș cu ocazia conferinței de alegeri.  Este un exemplu de urmat în toate filialele.  PUSL poate și trebuie să fie o alternativă la alegerile din 2024.  PNL este în derivă, PSD nu va putea să formeze o majoritate politică în calitate de partid unic iar AUR va demonstra până la alegeri că este partidul fantomă, care promite multe și nu face nimic.
Parafrazându-l pe Marele Poet: ,,e usor a scrie versuri când nimic nu ai a spune”.  Este, desigur, nevoie de multă MUNCĂ cu demnitate, onoare si curaj.  Aşa să ne ajute Dumnezeu,” a scris profesorul Dan Voiculescu.

Adaugă un comentariu