Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Proiect important pentru mediu, susținut de deputatul umanist Grațiela Gavrilescu

O modificare importantă privind protecția mediului și calitatea aerului intră astăzi spre avizare în Comisia de Mediu a Camerei Deputaților.

Deputatul Grațiela Gavrilescu a susținut acest proiect legislativ, care va aduce mai multă claritate cadrului legal și va avea beneficii imediate asupra calității vieții.

Grațiela Gavrilescu: „Am lucrat mult, la minister și în teritoriu, pentru ca prevederile acesteia să rezolve ambiguitatea sintagmei “disconfort olfactiv”, acoperitoare- în unele situații- a unor probleme reale de depreciere a calității aerului, cu impact asupra sănătății cetățenilor, greu de dovedit și de sancționat, neexistând temei legal.
Vreau să le mulțumesc, și pe această cale, specialiștilor din Ministerul Mediului, celor de la UPG Ploiești, ONG-urilor și cetățenilor care au răspuns solicitării noastre de a semnala situații de poluare, de a veni cu soluții, de a aduce îmbunătățiri textului pus în dezbatere pe pagina web a Ministerului.
Și, nu în ultimul rând, le mulțumesc, pentru implicare, colegilor parlamentari care au semnat pentru promovarea proiectului de lege și, anticipat, celor din Comisia de mediu, care, mâine, îl vor aviza favorabil, precum și celor care îi vor da votul final, în plen!
Este o lege pentru sănătatea și confortul cetățenilor!
Merită susținerea tuturor!”