Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Proiect-pilot în Ialomița, al organizației de femei a PUSL: Screening gratuit pentru cancerul mamar

Organizația de femei PUSL Ialomița a lansat un proiect-pilot, pentru conștientizarea pericolului cancerului mamar, oferind posibilitatea femeilor să se înscrie la un screening gratuit, realizat de medici voluntari.
A constat in răspândirea prin tot orașul Slobozia (și comunele limitrofe) a flyerelor PUSL, dar și a flyerelor speciale pentru această activitate cu care doamnele sa se prezinte la sediul partidului. Această campanie s-a desfășurat pe parcursul lunii octombrie ca proiect pilot urmând sa fie implementat în fiecare organizație județeană în cursul următoarelor 3 luni. Au avut loc convorbiri cu locuitorii care au inclus o scurtă prezentare a eforturilor PUSL de a impacta viețile romanilor, cât și nevoia de extindere a partidului.
Li s-a explicat femeilor din toate domeniile importanța controlului periodic pentru a verifica apariția celei mai întâlnite forme de cancer și anume cancerul mamar. Flyerele speciale pot fi folosite de către acestea prezentându-se la sediu pentru a se înscrie la screening gratuit realizat de medici voluntari.
Datele screening-ului urmează să se stabilească în funcție de numărul de persoane înscrise dar și de disponibilitatea medicilor voluntari. Doamnele din cadrul OFPUSL Ialomița au fost întâmpinate de zâmbete și recunoștință.

Adaugă un comentariu