Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PUSL a lansat candidații pentru Primăriile Constanța și Tuzla

Conducerea PUSL, în frunte cu Cristian Popescu Piedone, președinte executiv, Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială, respectiv Daniel Ionașcu, președintele Consiliului Național, s-a aflat joi la Constanța, acolo unde au fost aprobate și lansate candidaturi pentru alegerile locale din 2024.

Sute de susținători au fost prezenți în sală la Tuzla și la Constanța, în cadrul a două evenimente organizate de Florentin Chiforeanu, liderul umanist constănțean.

Astfel, Gihan Eserghep este candidatul PUSL pentru Primăria Constanța, iar Gheorghe Nebunu este candidatul umanist pentru Primăria Tuzla.

Partidele consacrate nu au în dotarea lor pepinieră, ca să aibă de unde să dea ștafeta. Nu există partide mari cu doctrină, nu au cui să predea viitorul, pentru că s-au transformat în nuci și sub nuc nu crește nimic. De aceea echipa mea, de la Sectorul 4, de la Sectorul 5…Fără echipă nu putem răzbi. Trebuie să luptăm împreună. Voi fi lângă tine, Gihan”, le-a spus celor prezenți, la Constanța, Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL.

În primul rând, vă mulțumesc tuturor pentru că mă susțineți. Am fost întrebat de mulți de ce am hotărât să fac pasul în politică, deși am un trai liniștit acasă. Dar toți comentăm că nu ne place orașul nostru, ne sufocăm în Constanța, înghițim tone de praf și de gaze, și tot nu ne implicăm, pentru că nu vrem să fim expuși la critici. Cum sportul m-a caracterizat întotdeauna, am spus că e cazul să intru în teren și să nu mai stau în tribune”, a declarat candidatul PUSL Gihan Eserghep.

„Am mare încredere că ei și ceilalți candidați umaniști vor reuși să pună în valoare potențialul economic și cultural al județului lor minunat, în beneficiul tuturor celor 17 comunități etnice, care, de secole, conviețuiesc în respect și bună-înțelegere. Pentru Constanța se prevede un nou început, fără incompetență, fără risipă și hoție, fără aroganță. Felicitări domnului Florentin Chiforeanu, președintele Filialei PUSL Constanța, pentru propunerea celor doi candidați”, a transmis Grațiela Gavrilescu.

Doctrina noastră este a dăruirii fără să îți cer atunci când ai nevoie. Nu avem o doctrină a certurilor. Datorită doctrinei noastre nu ar mai există hoții și mincinoși. Aici la Tuzla e nevoie să fim împreună. Candidatul vostru este un om care sfințește locul. Trebuie să facem ceva pentru Tuzla. V-am adus un tânăr la suflet și la chip că împreună cu dumneavoastră să schimbăm Tuzla. Dumnezeu să ne ajute”, a spus avocatul Daniel Ionașcu la Tuzla.

”Vă mulțumesc, eu voi face tot ce ține de mine pentru Tuzla. Sunt deschis la dialog, știm cu toții ce probleme sunt aici. Potențialul există, suntem la mare, putem dezvolta turismul și multe alte domenii. Nu promit nimic, nu vreau să fac la fel ca alții, care au promis și nu au făcut nimic”, le-a transmis Gheorghe Nebunu oamenilor din Tuzla.

Lavinia Șandru, coordonator comunicare