Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PUSL solicită măsuri urgente pentru revitalizarea industriei din România

Membrii Partidului Umanist Social Liberal Galați dau semnalul reindustrializării României și cer guvernanților măsuri urgente pentru ca România să redevină o țară prosperă.

Un prim pas extrem de important ar fi modificarea Legii achizițiilor publice, care ar permite țării să se dezvolte din nou.

„Astăzi nu mai producem nimic, doar importăm. Vreau să le transmit un mesaj parlamentarilor care pot schimba această lege a achizițiilor publice. Nu putem să fim competitivi cu o lege pornită de la o premisă falsă”, a spus Picu Apostol Roman, președintele filialei Galați a PUSL.

Pe de altă parte, umaniștii din Galați luptă pentru valorile familiei și au lansat o carte adresată atât copiilor, cât și părinților.

„Este o carte atât educațională, cât și inspirațională, care vorbește despre valorile adevărate: iubirea, fericirea, familia. Acestea sunt valori pe care noi, umaniștii, le susținem. Îi invităm pe părinți și bunici să citească această carte alături de copiii și nepoții lor”, transmit membrii PUSL Galați.

 

                        Filiala PUSL Galați