Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ramona Ioana Bruynseels îl cere premierului Orban să redeschidă școlile: ”Va fi mult mai ușor pentru toată lumea” – VIDEO

Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) la alegerile din decembrie, pentru un loc de senator, îi cere lui Ludovic Orban să țină cont de ce spun specialiștii și să redeschidă școlile.

”Organizația Mondială a Sănătății recomandă redeschiderea școlilor, copiii trebuie să meargă la școală, pentru a se dezvolta armonios. În consecință, nu se mai impune măsura suspendării cursurilor școlare. În același timp ieri (joi-n.n) la Iași am avut o decizie istorică a Tribunalului de acolo, respectiv acesta a anulat măsura suspendării cursurilor școlare”, subliniază Bruynseels.

Mai mult, politiciana ar vrea ca șeful Guvernului să îi asculte și pe copiii care vor să revină la clase. Și să permită deschiderea școlilor, cu respectarea măsurilor de distanțare socială. ”Ei bine, domnule prim-ministru Orban, oare nu ascultați, totuși, ce ne spun și experții și oamenii și mamele și copiii – că totuși ar fi bine să redeschidem școlile. (…) Aplecați un pic urechea și la dorințele poporului, domnule prim-ministru, (…) deschideți școlile, haideți să trimitem copilașii la școală, că va fi mult mai ușor pentru toată lumea și în felul acesta România cred eu că mai are o șansă și în viitor”, transmite Ramona Ioana Bruynseels.

https://www.national.ro/politica/ramona-ioana-bruynseels-il-cere-premierului-orban-sa-redeschida-scolile-va-fi-mult-mai-usor-pentru-toata-lumea-video-703088.html