Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ramona Ioana Bruynseels: „Să construim, împreună, o Românie umanistă, prosperă, cu zero imunități și zero privilegii!”

Candidatul umanist, Ramona Ioana Bruynseels, a marcat începutul campaniei electorale printr-o reuniune cu proprii susținători, desfășurată la kilometrul zero, în fața Bisericii Sfântul Gheorghe din Capitală.


„Da, astăzi începem oficial, de la kilometrul zero al României, lupta pentru a schimba sistemul celor o mie și una de imunități și privilegii. Scopul meu, al nostru, al tuturor celor care suntem cinstiți, avem demnitate, onoare și curaj este să construim, împreună, o Românie corectă, umanistă, prosperă, cu zero imunități și zero privilegii pentru politicieni! (…)

Ar fi o minune, nu? Dar e o minune posibilă! Împreună putem face minuni. Pentru că noi suntem cinstiți, avem inteligența și voința necesară să mutăm și munții, nu suntem dependenți de privilegii și imunități și, în primul rând, iubim cu adevărat România. La fel cum președintele Statelor Unite a spus „America First!”, sunt onorată să spun, la rândul meu, „România First!”. România înainte de toate.

Picătură cu picătură, vot cu vot, binele fiecăruia dintre noi poate deveni binele nostru. Binele României. Singurul vot irosit este votul pentru răul mai mare sau mai mic!”

Biroul de presă