Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roxana Cirți este candidatul PPU (social-liberal) pentru Primăria Municipiului Arad

„După îndelungi consultări și după o analiză lucidă și pertinentă a fiecărui pretendent, candidatul PPU- (social-liberal) Arad este Roxana Cirți. Procesul de selecție a fost unul laborios, ținând cont că am supus cercetării sociologice 5 aspiranți la această funcție. Am decis să realizăm un profil de candidat ajustat nevoilor și așteptărilor imediate ale arădenilor.

Am ales în cele din urmă, un specialist în adevăratul sens al cuvântului. Printr-un management integrat, analizat sectorial, Aradul va redeveni cu adevărat mica Vienă”, a subliniat Dorel Căprar.

Roxana Cirți este expert în achiziții publice și atrage atenția în privința modului în care a fost cheltuit până acum banul public.

„În ultimele două luni am monitorizat și contabilizat împreună cu colegii mei prezenți aici, toate achizițiile publice făcute din banii arădenilor. Banii arădenilor trebuie cheltuiți atent, chibzuit și doar în interesul arădenilor, doar pentru arădeni.

Sunt onorată să intru în această cursă, asigurându-vă că o să termin în picioare, pentru că în lupta pentru arădeni sunt dispusă să fac tot ceea ce îmi va sta în putință. Cu mine nu se negociază, cu Partidul Puterii Umaniste nu se negociază, cu președinte Dorel Căprar nu se negociază. Virtutea de a fi om nu se negociază”, a spus Roxana Cirți.

Biroul de presă