Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Schimbarea lui Florin Cîțu, imperios necesară. „Continuarea prezenței sale în fruntea guvernului înseamnă un scenariu al abuzurilor”

România are nevoie de un nou guvern, fără Florin Cîțu la cârmă, spune Ramona Ioana Bruynseels, vicepreședinte al PPU (social-liberal). Fiecare zi în formula actuală reprezintă o palmă dată românilor de rând, crede liderul umanist.

„Continuarea prezenței lui Florin Cîțu în fruntea Guvernului României ar însemna un scenariu de groază, un scenariu al abuzurilor în formă continuată, un scenariu dictatorial pe care românii nu îl mai pot servi în fiecare zi. Astăzi, România este în haos”, a spus Ramona Ioana Bruynseels.

În același timp, vicepreședintele umaniștilor a acuzat „circul” din Parlament, comportamentul unora dintre parlamentari fiind unul nedemn pentru funcțiile ocupate.

„Circul din Parlament coboară nivelul întregii țări, ne prezintă într-un mod extrem de jos nu doar comunității internaționale, ci și copiilor noștri. În contextul în care asta este România normală promisă de domnul Klaus Iohannis…”, a subliniat Ramona Ioana Bruynseels.