Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sorin Roșu Mareș și-a lansat candidatura pentru Primăria Bistrița. „Resursa noastră cea mai de preț sunt oamenii”

Sorin Roșu Mareș și-a lansat, joi, candidatura pentru Primăria Bistrița, în cadrul unei conferințe de presă la care au mai participat parlamentarii umaniști Grațiela Gavrilescu și Ioan Simionca.

Secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Sorin Roșu Mareș își propune să transforme Bistrița într-un brand unic, punând accent pe educație și siguranța cetățenilor.

„Este un moment extraordinar pentru mine și le mulțumesc celor doi colegi că îmi sunt alături. Această candidatură mă onorează. Nu este ușor să vorbești în astfel de momente. Experiența dobândită în ultimii ani, atât în mediul privat, cât și ca demnitar al acestui stat, mă obligă să îmi asum această candidatură.

Mă obligă să dau înapoi bistrițenilor și Bistriței tot ce mi-au dat ei mie, pentru că tot ce am făcut a fost și prin aportul lor. Vreau ca Bistrița să fie un oraș modern, dar un oraș ancorat în tradițiile sale. Vreau ca Bistrița să fie un brand, nu doar o comparație cu alte orașe. Voi face asta fără să copiez, pentru că Bistrița are un cuvânt de spus. Trebuie să fie una dintre cetățile de bază ale României. Vreau să fac acest lucru împreună cu resursa cea mai de preț pe care o are Bistrița – oamenii. Aceasta este și resursa mea cea mai importantă. Prioritare sunt educația, siguranța cetățenilor și a locurilor de muncă, precum și atragerea de fonduri europene. Nu neglijez cultura, sportul, tineretul. Vreau să închid prăpastia dintre generații, dintre tineri și seniori, dintre administrație și mediul de afaceri”, a spus Sorin Roșu Mareș.

Deputatul Grațiela Gavrilescu și-a exprimat încrederea în Sorin Roșu Mareș și crede că experiența acestuia ca secretar de stat se va dovedi neprețuită.

„Am încredere în Sorin, așa cum și PPU (social-liberal) are. Un primar trebuie să aibă o experiență solidă. Cred că în aceste momente, experiența lui Sorin Roșu Mareș este extrem de importantă, iar rolul său în Ministerul Agriculturii este extrem de important”, a transmis Grațiela Gavrilescu.

Senatorul Ioan Simionca a primit cu bucurie vestea candidaturii lui Sorin Roșu Mareș și, spune el, proiectele acestuia pentru Bistrița, care vor fi prezentate în detaliu în viitorul apropiat, sunt unele deosebite.

„Mă bucur că Sorin Mareș a luat această hotărâre și își asumă această responsabilitate. Vine cu gânduri extraordinare pentru Bistrița. Prin ceea ce a dovedit până acum, pot spune că se încadrează perfect în cerințele bistrițenilor. Consider că munca sa de până acum în Ministerul Agriculturii, făcută cu seriozitate, îi oferă un plus în fața celorlalți candidați”, a subliniat Ioan Simionca.

Biroul de presă