Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stop abuzurilor! Seceta face ravagii în Timiș

Lipsa de interes a autorităților, în condițiile în care seceta face ravagii, reprezintă clar un abuz asupra fermierilor.

STOP ABUZURILOR! În timp ce politicienii PNL Timiș se ceartă pe ciolan, fermierii se plâng de secetă!
❌La nivelul județului Timiș rămâne în continuare o mare problemă lipsa sistemului de irigații, pe care politicienii puterii au promis că o rezolvă!
❌Fermierii din Timiș susțin că seceta s-a așternut peste culturile din județ, iar grâul, porumbul și floarea soarelui sunt puse la grele încercări. Fermierii din Timiș se plâng că luna iunie a fost cea mai secetoasă. Dar cine să îi asculte? Liberalii sunt în campanie!
❌Refacerea sistemului de irigații reprezintă o problemă pe care România n-o mai poate amâna. Diminuarea producției agricole din ultima perioadă, din cauza lipsei de precipitații, va conduce la un nivel scăzut a culturilor agricole la nivel național. Întregul spațiu comunitar beneficiază în mod direct de materia primă oferită de România, iar o diminuare a acesteia va conduce la o instabilitate a securității alimentare.
❌Din păcate, finanțarea sistemului de irigații nu a fost aprobat în PNRR-ul României.
Să fie oare incompetență, nepăsare?
❌Domnul ministru al agriculturii se face că nu aude disperarea fermierilor români! Domnule ministru Oros, sunteți mulțumit de realizările dumneavoastră?