Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Strângerea de semnături pentru demiterea primarului general Nicușor Dan continuă

Biroul Executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), întrunit astăzi, a decis continuarea strângerii de semnături pentru declanșarea referendumului pentru demiterea primarului general Nicușor Dan. În acest sens, în perioada următoare umaniștii vor organiza mai multe întâlniri cu cetățenii Capitalei.

În aceeași ședință, membrii Biroului Executiv au aprobat numirea în funcția de președinte interimar al organizației municipiului București a doamnei Ramona Ioana Bruynseels.

„Ne bucurăm mult să vedem că demersul nostru privind strângerea de semnături l-a motivat pe primarul general să se apuce de treabă. Se pare că așa merge cu politicienii noștri, să știe mereu că sunt urmăriți și că le sancționăm greșelile. Acum vedem cât de important este să ne implicăm. Strângem semnături în continuare”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Membrii Biroului Executiv au decis și asupra modalității de integrare a membrilor Re:Start România în efectivul partidului, după fuziunea prin absorbție dintre cele două formațiuni politice.

Nu în ultimul rând, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) dezaprobă atitudinea manifestată de PNL și USR-PLUS, care au generat o criză politică de proporții, într-o perioadă dificilă pentru România, când țara are nevoie de o guvernare stabilă și eficientă.

Parlamentarii PPU (social-liberal) vor susține acea moțiune de cenzură împotriva guvernului care apără și promovează interesele oamenilor și nu pe cele ale grupurilor de interese politice.

 

                        Biroul de presă