Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tupeul USR nu are limite! Cei care au distrus PNRR vor să dea lecții de guvernare

Previziunile” domnului Cătălin Drulă, președintele USR, privind o criză economică cu impact puternic asupra României, nu fac nimic altceva decât să arate, încă o dată, singurul lucru la care USR se pricepe: vorbele goale.
Un partid caracterizat de zero realizări la guvernare, dar campion la demagogie, nu poate da lecții privind modul în care o țară trebuie guvernată.


Singurul lucru notabil realizat de Cătălin Drulă în cele nouă luni de mandat la Ministerul Transporturilor a fost sporirea impresionantă a averii domniei sale. În mai puțin de un an, banii din conturi s-au înmulțit de câteva ori, iar investițiile au crescut de 100 de ori.
Ceea ce vedem astăzi este o încercare lamentabilă de a deturna atenția de la un lucru extrem de important, faptul că USR este partidul care a distrus Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Obiective absurde și nerealiste au fost asumate de USR în numele tuturor românilor, iar acum suntem în situația de a încerca să reparăm ceea ce se poate, încercând să găsim soluții la măsurile aberante din PNRR, așa cum este plafonul maxim de 9,4% din PIB pentru pensii.
USR și-a dat deja măsura (in)competenței și, de aceea, nimic din ceea ce spun nu poate avea greutate.

Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL