Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Umaniștii caută soluții pentru a proteja drepturile femeilor

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, este unul dintre cei mai activi parlamentari în domeniul egalității de drepturi și protejarea drepturilor femeilor.
„Astăzi am avut o întâlnire importantă în cadrul grupului de lucru transpartinic din Parlament, împreună cu reprezentantele Centrul FILIA și o parte din colegele mele, deputat. Ne-a fost alături Alex Shema din partea Ambasadei SUA și Andrada Cilibiu, colega expertă Filia pe sănătate și drepturi reproductive. Am discutat despre importanța protejării drepturilor femeilor și a egalității de gen în România și am căutat soluții pentru a îmbunătăți situația actuală. Am avut o discuție constructivă și am identificat câteva direcții de acțiune care ar putea ajuta la îmbunătățirea situației femeilor din România combaterea violenței domestice și a traficului de persoane.
Scopul înființării acestui grup este acela de a genera inițiative legislative concrete și aplicabile, cu celeritate, deoarece așa cum am observat chiar și în ultimile zile, deși toți vorbim despre acest subiect, cazurile de violență domestică și abuz asupra femeilor, cresc!”