Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Umaniștii cer investiții clare în Educație, Sănătate și Infrastructură. Ramona Ioana Bruynseels, mesaj pentru Iohannis

Reprezentanții umaniștilor, prin vocea Ramonei Ioana Bruynseels, cer investiții clare și precise în domeniile care îi dor cel mai mult pe români: Educație, Sănătate și Infrastructură.

Liderul PPU-SL a transmis în această săptămână un mesaj direct către Klaus Iohannis și spune că șeful statului nu ar trebui să treacă Legea Bugetului până când domeniile sensibile nu ar primi procente agreate din Buget.

Ramona Ioana Bruynseels, fost candidat al Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidențiale de anul trecut, a invitat factorii de decizie să acționeze în aceeași direcție în această perioadă de impas pentru țară.

PPU-SL cere investiții clare în Educație, Sănătate și Infrastructură

Cele două procente din Buget pe care România le alocă anual domeniului Apărării ar trebui să se regăsească și în alte domenii fundamentale, consideră reprezentanții PPU-SL.

În opinia Ramonei Ioana Bruynseels, președintele Klaus Iohannis nu ar trebui să treacă Legea bugetului până nu s-ar găsi aceste procentele, agreate, în buget.

”Unii dintre guvernanții noștri, dar oameni foarte importanți, care au avut frâiele educației în mâinile lor nu au reușit să-i convingă pe cei de mai sus de ei să realizeze importanța educației.