Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Umanistii continuă lupta cu primarul general Nicușor Dan în instanță

Pentru refuzul său de a aproba racordarea celor 90 de familii la alimentarea cu energie electrică, #umanistii continuă lupta cu primarul general Nicușor Dan în instanță. Ramona Ioana Bruynseels, vicepreședinte PPU (social-liberal): Pentru că primarul general refuza în continuare să aprobe racordarea celor 90 de familii la curent, azi, am stabilit cu avocatul Teteșanu Mihai începerea demersurilor pentru acționarea în instanța de contencios administrativ a domnului primar și totodată, evaluarea inițierii unei plângeri penale împotriva acestuia pentru abuz în serviciu. STOP ABUZURILOR domnule primar! România nu e sat fără câini. Avem justiție și avem oameni care vor să oprească încalcarea legii!
Dacă nu ați devenit un model de bune practici, veți deveni un model de primar dat în judecată de oamenii care v-au ales, pentru incompetență și ABUZ!
PS: mulțumesc dlui avocat care a acceptat să ne ajute fără a percepe onorariu asociației locatarilor, #umanistii suportând celelalte taxe atrase de procesul în discuție”, a transmis Ramona Ioana Bruynseels.