Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Umaniștii devin a cincea forță politică în Capitală

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este al cincilea în topul preferințelor electoratului bucureștean, conform celui mai recent sondaj de opinie realizat în acest sens.
La câteva luni după alegerile locale și parlamentare, umaniștii își consolidează poziția pe scena politică.
Sondajul de opinie realizate de CURS plasează PPU (social-liberal) în primele cinci formațiuni politice, la nivelul Capitalei, cu 4% din intenția de vot, confirmând creșterea umaniștilor în preferințele românilor.

„Faptul că PPU(social-liberal) crește, și nu doar în Capitală, ci în aproape toate județele în care liderii noștri au reușit să ducă mesajul nostru social-liberal în casele românilor ne bucură și ne motivează, deopotrivă:

Trăim vremuri foarte grele, în care sănătatea, educația, economia sunt grav afectate. Este, din păcate, o situație de criză mai gravă decât oricând, căreia i se suprapun incompetența și indiferența actualului executiv, incapabil să guverneze.

Românii au nevoie de lideri echilibrați, cu respect pentru valorile lor naționale și pentru semeni, de lideri cu empatie și cu viziune, în stare să unească și să clădească, de lideri cu coloana vertebrală dreaptă și cu credință în Dumnezeu.

Acum, cu toții putem urmări ce se întâmplă.
CE NI SE ÎNTÂMPLĂ!

Iar concluziile se vor vedea cât de curând!”, a declarat Liderul Grupării parlamentare umaniste social liberale, deputatul Grațiela Gavrilescu.