Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Umaniștii hunedoreni au obținut reabilitarea unui drum național

Aplicând principiul “fapte nu vorbe” Umaniștii hunedoreni au obținut reabilitarea unui drum național.

 

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), se dezvoltă în comunele hunedorene, Filiala Judeţeană Hunedoara a Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) inaugurează vineri, 5 aprilie, la ora 12, deschiderea sediului din comuna Certeju de Sus.

Aplicând principiul „Fapte, nu vorbe”, umaniştii hunedoreni vor prezenta locuitorilor din Certeju de Sus un proiect de dezvoltare al zonei, cu prioritate pe segmentul de turism. Coordonatorul logistic al Filialei Judeţene Hunedoara, Raluca Bugnar a declarat: Sunt convinsă de potenţialul extraordinar pe care îl au aceste sate de munte. Aici a existat o tradiţie de sute de ani în exploatarea aurului iar localitatea a fost cândva perla regiunii. Există aici Galeria Bernard care ar putea fi amenajată pentru vizitatori iar în satul Săcărâmb sunt monumente şi locuri unice în ţară cum ar fi Biserica Unită (trăsnită), Monumentul Minerilor, Izvorul din Pădurea de argint, de unde a băut apă împăratul Franz Joseph, monumente şi locuri care trebuie promovate prin elaboarera de proiecte strategice de dezvoltare. Acestea sunt doar câteva dintre menţiunile cuprinse în proiectul susţinut de Filiala Judeţeană Hunedoara a Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), la Certeju de Sus.”

Totodată în urma solicitării transmise Consiliului Judeţean Hunedoara, Partidul Puterii Umaniste a obţinut acordul pentru reabilitarea drumului judeţean, atât de important pentru cei peste 10.000 de locuitori din zonă, cel care face legătura între localităţile Şoimuş-Bârsău-Certeju de Sus-Săcărâmb-Geoagiu Băi .

În virtutea principiului umanist consacrat „Omul potrivit, la locul potrivit”, coordonatorul pentru zona de vest al partidului, Petru Mărginean, a declarat: Membrii Filialei Judeţeane Hunedoara, cred în valorile umaniste şi demonstrează asta prin fapte. Printre aceste fapte se află şi realizarea promisiunii făcută de umaniştii hunedoreni, în urmă cu mai puţin de două luni, locuitorilor din Geoagiu Băi şi Certeju de Sus: modernizarea şi reabilitarea drumului judeţean care face legătura între localităţile Şoimuş-Bârsău-Certeju de Sus-Săcărâmb-Geoagiu Băi. În urma solicitării scrise transmise Consiliului Judeţean Hunedoara, Partidul Puterii Umaniste a obţinut acordul pentru reabilitarea drumului judeţean, atât de important pentru cei peste 10.000 de locuitori din zonă. Oamenii au nevoie să-şi redescopere valorile iar sloganul umanist – „Demnitate, onoare, curaj”- în vestul României, se transpune în fapte !”