Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Umaniștii hunedoreni intervin în forţă ! Au racordat la sistemul de alimentare cu apă o familie nevoiaşă cu 4 copii

Umaniştii hunedoreni sunt alături de oameni. O familie nevoiaşă cu 4 copii din satul Folt, de lângă localitatea Simeria are de acum apă curentă după ce membrii Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) s-au mobilizat exemplar şi au decis să le acorde fondurile materiale necesare pentru racordarea la sistemul de alimentare cu apă.

Astfel că liderii umaniştilor hunedoreni, Petre Mărginean, coordonatorul pentru zona de vest al partidului, Raluca Bugnar, coordonatorul logistic al Filialei Judeţene Hunedoara împreună cu Ionaşcu Gabriel, coordonatorul Filialei Deva, nu s-au oprit aici, şi-au suflecat mânecile şi s-au apucat de treabă alături de zeci de membrii şi voluntari. Împreună au ajutat la săparea şanţurilor, la montarea conductelor precum şi a instalaţiilor sanitare necesare. Totodată familia a primit un boiler şi un frigider, ei neavând niciodată aşa ceva, iar celor 4 copii ai familiei leau oferit rechizite şcolare, jucării şi mai multe pachete cu dulciuri.

Lipsa apei curente continuă să fie principala provocare a autorităţilor locale precum şi principala problemă a comunităţilor din mediul rural. De asemenea nu toate gospodăriile din mediul rural au acces la electricitate, astfel că una din 100 de familii nu are curent electric, iar 45 % dintre gospodării nu au alimentare cu apă curentă sau canalizare, potrivit unor date alarmante referitoare la accesul la utilităţi în mediul rural.

Filiala Judeţeană Hunedoara a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) este una dintre cele mai active filiale din ţară, crede în valorile umaniste, pe care le demonstrează şi transpune prin fapte.