Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Umaniștii îl propun primar la Denta pe Jean Petricaș!

Astăzi s-a dat, oficial, startul campaniei electorale la Denta, unde locuitorii au de ales un nou primar, după un eveniment nefericit: decesul fostului edil. Alegerile anticipate vor fi organizate pe 11 iunie, iar în cursa pentru Primăria Denta s-au înscris cinci candidați.

Umanistul Jean Petricaș se află printre cei cinci. Reprezentantul PPU-sl este un om matur și experimentat, deschis implicării în viața comunității, decis să dea comunei și locuitorilor săi importanța cuvenită. Denta, așa cum spune Jean Petricaș, merită mai mult, perspective noi și moderne, oameni competenți și serioși, viață socială și economică reală, un suflu nou.

De Sfinții Împărați Constantin și Elena, umaniștii europarlamentarului Maria Grapini au depus dosarul de candidatură, la Biroul Electoral de Circumscripție Denta, iar astăzi au dat startul panotajului stradal, așa cum prevede legea.

Jean Petricaș este absolvent de studii superioare în domeniul Asistenței Sociale, umanistul fiind cunoscut în localitate și apreciat pentru modul în care lucrează cu oamenii, se implică în diverse cauze sociale și în viața Dentei.

“Îl susțin pe domnul Jean Petricaș, cu toată încrederea! Admir oamenii care nu stau deoparte, ci decid să se implice în viața politică și să-și asume bătălii, mici sau mari, dar să și le asume. Sper ca aceasta, de la Denta, să fie una victorioasă, sunt alături de el și îl susțin! Îmi cunoașteți teoria: e simplu să critici, de acasă, de pe stradă, de oriunde, e mult mai complicat să intri într-o ecuație politică, să te lupți pentru visele tale și ale comunității din care faci parte, să explici lumii că schimbarea nu pică din cer, ci se realizează greu, prin unitate și umanism! Suntem un partid care a făcut dovada sincerității, suntem oameni implicați și serioși. Doamne ajută ca locuitorii Dentei să aibă parte de un primar Umanist!” a declarat europarlamentarul PPU-sl Maria Grapini.

Campania electorală din Denta se încheie pe 10 iunie.