Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Umaniștii sprijină concret agricultura și industria alimentară din România

Daniel Ionașcu, Președintele executiv al PPU (social-liberal), se va întâlni în cursul săptămânii viitoare cu domnul Dragoș Frumosu, Președintele Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară SINDALIMENTA.

Întâlnirea are loc pentru a dezbate modalitățile concrete de salvare a Agriculturii și Industriei Alimentare din România, în urma apelului lansat în acest sens de SINDALIMENTA împreună cu alte organizații patronale și sindicale reprezentative la nivel național.

În acest context, Daniel Ionașcu a declarat: „În urma acestor consultări, reprezentanții Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) în Parlamentul European și Parlamentul României vor propune un set de măsuri concrete pentru a redresa sectoare economice esențiale pentru prosperitatea cetățenilor români, pentru consolidarea echilibrului social și pentru a promova, pe model european, interesele legitime ale agricultorilor și ale industriei alimentare naționale. Sper că demersul nostru va fi susținut de toate formațiunile reprezentate în Legislativ. Consider că, pe astfel de teme, rivalitățile ideologice și mizele de politică de partid devin irelevante. Prioritățile naționale strategice trebuie susținute ferm și consensual.”

Biroul de presă