Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vlad Popescu Piedone, după votul pentru noul guvern: Tinerii merită o șansă! Sunt capabili și pregătiți

Deputatul PUSL Vlad Popescu Piedone a fost unul dintre cei care au votat noul guvern propus și a lăudat faptul că în rândul miniștrilor se regăsesc tineri, despre care spune că vor aduce un plus de valoare executivului.
„Am participat astăzi la ședința comună a Parlamentului României pentru a vota Guvernul propus de Marcel Ciolacu, un executiv competent, care își propune să rezolve în primul rând problemele stringente ale României, dar, în același timp, să urgenteze dezvoltarea și modernizarea țării.
Vă doresc mult succes, domnule premier, domnilor miniștri, în activitatea dumneavoastră, care nu va fi deloc una ușoară!
Vreau, de asemenea, să îl felicit pe colegul meu “de bancă”, Bogdan Ivan, pentru preluarea portofolului de Ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării. Deși mulți au criticat numirea sa în această funcție pentru că este tânăr, eu sunt convins că se va descurca excepțional la conducerea ministerului. Am colaborat excepțional și în cadrul Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor, comisie în care ocup funcția de vicepreședinte.
Bogdan este un tânăr foarte inteligent, cu mult bun simț și extrem de muncitor! Este timpul să schimbăm această mentalitate învechită! Tinerii merită o șansă! Tinerii sunt capabili și pregătiți pentru a face o schimbare în bine pentru țara noastră!
Îi felicit și pe Alfred Simonis pentru funcția de președinte interimar al Camerei Deputaților și pe noul lider de grup al PSD, Șerban Ciprian Constantin!”